Rekonštrukcia strechy – investuj výhodne a plať s rozumom

Daj svojmu domu druhú šancu! Pýš sa revolučnou technológiou a dokonalým dizajnom strechy počas celého svojho života.

Nečakaj až ti strecha padne na hlavu. Čím skôr ju vymeníš, tým menšie škody a náklady budeš v budúcnosti mať. Navyše výmena strechy nemusí byť finančne taká náročná, ako sa na prvý pohľad zdá. Nechaj si vypracovať cenovú kalkuláciu ZDARMA.

Ak už máš posúdený stav krovu, izolácie a ďalších prvkov, je načase vybrať tú správnu strešnú krytinu.  V tomto prípade platí, že  nielen vzhľad, ktorý je ovplyvnený architektúrou stavby a osobnými preferenciami, ale najmä materiálové vlastnosti krytiny zohrávajú dôležitú roľu. Dôležitým impulzom pre samotný výber je parameter odolnosti.

Medzi základné faktory, ktoré je potrebné zohľadniť patrí hmotnosť krytiny, predpokladaná životnosť, sklon strechy a špecifiká lokality, v ktorej sa stavba nachádza. Iné nároky budú kladené na stavby v nížinách a iné zas na stavby v horských oblastiach s bohatými snehovými zrážkami a celkovo horšími poveternostnými podmienkami. 

Ak máš pochybnosti, konzultuj výber so statikom, alebo si jednoducho nechaj poradiť – radi ti odpovieme na tvoje otázky. Poradíme ti, ako na to a prevedieme ťa krok za krok celým procesom. S nami to zvládneš !

Späť na zoznam článkov